Masterointi palvelu kattavasti

masterointi palvelu studiossa studion masterointipalvelut
Täyden palvelun masterointistudio kattaa kaikki sinun tarpeesi.

Mitä tarkoittaa musiikin masterointi?

Se on viimeinen silaus äänitteelle ennenkuin se lähtee maailmalle kuultavaksi. Se on niinkuin autonvahaus ja kiilloitus autolle. Musiikin masteroinnissa äänite saavuttaa sen maksimaalisen potentiaalinsa, jotta se voi kilpailla kaupallisesti muiden äänitteiden seassa.

Masteriin vaikuttavat monet asiat

Masteroidaanko striimaukseen, vinyylille, cdlle, kasetille vai kenties dolby atmokseen? Hyvin varusteltu ja suunniteltu masterointistudio kattaa kaikki sinun tarpeesi kaikilla eri formaateilla. Erinäisiä pointteja mietittäväksi on: pääseekö masterointisessioon mukaan? Onko masterointistudio sellaisen matkan päässä, että sinne on järkevää lähteä (ulkomaiset ennenkaikkea)? Onko studion laitteisto mielestäsi tarpeeksi korkealla tasolla? Entä masteroijan kompetenssi ja hinta-laatusuhde? Online masterointipalvelun sujuvuus ja asiakaskokemus? Oliko studionpalvelut miellyttäviä käyttää? Jäikö hyvä maku suuhun?

Netissä toimivat masterointipalvelut

  • eMastered
  • LANDR
  • Bandlab
  • Cloudbounce

Kaikki ylläolevat tarjoavat palveluitaan edulliseen hintaan. Konsensus tällä hetkellä on, että vaikka teknologia on kehittynyt paljon ja masterit ovat ihan hyviä, niin silti ne eivät yllä vielä ihmisen tekemän taitavan masteroijan tasolle. Netin masterointipalvelut ovat algoritmejä suorittavaa tekoälyä parhaimmillaan. Lue lisää stemmasteoinnista.

Masterointipalveluiden hintapolitiikkaa

Ei aina tarvitse masteroida sillä kalliimmalla? Jos lompakko kestää, niin kaikinpuolin mikä ettei. Laadusta saa maksaa ja niin se menee tälläkin kertaa. Mutta sitten taas, jos valitseekin sieltä jostain hinnostojen keskiväliltä jonkun palvelun, voikin yllättyä iloisesti. Jos masteroitavaa on enemmän, on syytä pyytää muutamalta eri masteroijalta koemasteri jostain biisistä. Jos tämä ei onnistu, ei ehkä kannata ottaa sieltä paikasta palvelua. Suomessa on näkynyt netissä liikkuvan hintoja aina 15 eurosta 150 euroon per biisi. MIkset tekesi niin, että ottaisit koemasterit halvimmalta, keskitasolta ja sitten kalleimmalta. Samalla saisit infoa siitä, mitä rahalla saat vastineeksi. Jos olet masteroimassa levyä, on syytä pyytää paljousalennusta, ellei sitä ole erikseen masterointihinnastossa kerrottu. Pajoja on suomessa paljon ja onkin syytä viettää tovi netin äärellä ja kerätä tietoa siitä, minkälaatuisia masterointipalveluja on tarjolla.

masterointi hinnasto palveluiden hinnasto
Toivottavasti löydät itseäsi miellyttävän masterointistudion.

Miten masteroida?

Masterointi on tarkkaa ja huolellista puuhaa. Lue lisää aiheesta masterointi.

Vieritä ylös