Musiikkituottaja Sasu Juntunen

Teemme yhdessä äänitteestäsi parhaan mahdollisen

Taustaa minusta

Terve, olen musiikkituottaja Sasu Juntunen ja teen äänituotantoa Turussa ja koko Varsinais-Suomessa. Olen tehnyt ja teen myös töitä tuottajana, sovittajana, säveltäjänä ja miksaajana. Soitan myös bändi-instrumentteja perustasoisesti.

Harrastus lähti jo pienestä pitäen, kattiloiden kansia paukutellen. Isän ostaman fostex x26 neliraitamankkarin kanssa olin taivaissa. Sain tehdä biisejä ihan oikeasti. Tuli kasiraituri kelanauhoilla. Tulipa rakennettua pari studiotakin. Biisejä tuli tehtyä, kaikenlaista, heviä, poppia ja hoppia.

Studio on minulle soitin, jota  opettelen soittamaan kokoajan lisää. Kun teen yksin biisejä, on voimaannuttavaa ja inspiroivaa antaa musiikillisten ajatusten virrata vapaasti, sekä tehdä musiikkia rauhoittavassa, ideoita pursuavassa ympäristössä. Masterointi on musiikin osa-alue mistä nautin erityisestä.

Sibelius akatemian 20 OV tuottaja/äänittäjä kurssi antoi uutta näkemystä (linkissä koulutus joka antaa jo pitkät eväät matkalle). Tällä hetkellä nautin kotona sijaitsevassa, studioni tuomasta luksuksesta, jolloin voin koska tahansa aukaista koneet ja alkaa tekemään semmoista matskua kuin itse haluan. Naapurit kiittää, kun studio on äänieristetty ja akustoitu  ammattilaisen kanssa (Kimpi Huisman). 

Ota yhteyttä jos joku asia jäi askarruttamaan musiikin saralla tai jos haluat tehdä yhteistyötä. Äänitysstudioturku ei ole halpa  mutta hyvä äänitysstudio sinulle! 

Lue lisää musiikintuotanto ja äänitysartikkeleita.

hyvä

Vieritä ylös